Đề Thi Thử Anh Văn Tuyển Sinh Lớp 10

15 cỗ đề thi demo vào 10 môn Anh năm 2021 tiên tiến nhất được các thầy cô và học sinh sử dụng nhiều nhất bao gồm file cài miễn giá tiền định dạng word với pdf giúp các em học viên lớp 9 ôn tập giỏi nhất.

Bạn đang xem: Đề thi thử anh văn tuyển sinh lớp 10


Mời các bạn cùng tìm hiểu thêm ngay cỗ 15 đề thi test vào lớp 10 môn tiếng Anh năm 2021 có giải thuật đi kèm, từ khối hệ thống kho đề thi tuyển chọn sinh vào lớp 10 bên trên cả nước. Nhằm mục tiêu giúp các em ôn tập, tập luyện giải những dạng đề thi không giống nhau để chuẩn bị tốt đến kì thi đưa cấp đặc biệt quan trọng của các em học sinh lớp 9.

Bộ đề thi demo vào lớp 10 môn giờ đồng hồ Anh 2021 số 1

A: PHONETICS (1.0 p)

I. Choose the word with different pronunciation from the others. (0.6p)

1. A. Hour B. House C. Hot D. Head

2. A. Worked B. Wanted C. Stopped D. Asked

3. A. walks B. Cups C. students D. Pens

II.Choose the word whose stress pattern is different from that of the others. (1.0 pts)

1. A. Sewage B. Simple C. Hobby D. Describe

2. A. Dancer B. Cycling C. Balloon D. Traffic.

B: VOCABULARY và GRAMMAR: (5.0pts) I. Choose the best answer. (2.0p)

1.Solar energy doesn’t cause………..

A.pollution B.polluted C.pollute D.pollutant

2. Tet is a festival………… occurs in late January or early February.

A. Whom B. When C. Where D. Which

3. It’s raining. …………….., Mr. Phái mạnh has to lớn go to lớn work.

A. Although B. So C. Therefore D. However

4. If I ………….rich, I ……………………….around the world.

A. Will be - travel B. Am - will travel

C. Were - would travel D. Would be – traveled

5. The girl wishes she………………… in Hue for the festival next week.

A. Had stayed B. Was staying C. Stay D. Could stay

6. You don’t like watching this film, …………………?

A. Don’t you B. Are you C. Vị you D. Did you

7. When he lived in the city, he …………… lớn the theater twice a week.

A. Uses khổng lồ go B. Has gone C. Used to lớn go D. Was going

8. My house………….. In 1999

A. Is built B. Was building C. Was built D. Has been built

9. The entrance examination will be held………………….June 22nd 2012.

A. In B. On C. At D. To

10. Hoa: I suggest going camping next Sunday.- Lan: …………………………..

A. That’s a fine day B. That’s a good idea C. That’s a reason D. That’s a good trip

II. Put the verbs in the brackets into the correct tense or form.(2.0p)

1. The weather is terrible today. If the weather (1.be)……… good, I (2. Go).....................for a walk.

2. Yesterday, when we (3.visit)…………………. Them, they (4. Have)………….. Dinner.

3. I (5.write )............ Lớn my pen pal 2 months ago, but I (6.not receive) ……....... His reply since then.

4. We would rather (7. Stay)...........................at home than go out on rainy days.

5. I enjoy (8. Teach)...................................., but I don't want (9. Do)......................all my life.

6. My house (10. Build)………………………………………..at present.

III/ Supply the correct khung of the words in brackets khổng lồ complete the following sentences. (1.0p)

1. The accident happened because he drove …………………………... (care)

2. Air …………….……is one of the problems that people have giảm giá khuyến mãi to with. (pollute)

3. Traditional ………………..…... Are a good source of fun & entertainment. (celebrate)

4. You should buy this book . It’s very…………………………….. (inform)

5. (Tradition)………….………................……., people eat sticky rice cakes at Tet.

C: READING. (2.0 p)

I. Read the text. Then choose the right sentence A, B, C or D.(1.0p)

Last year, we had a nice holiday. My friend and I went lớn the seaside for a month. I had been khổng lồ the seaside several times before, but this was the first time for my friend. Naturally, it was the great event for him. Finally, the day came. It was a fine morning. We got up very early because we wanted to leave home after breakfast. We made the journey by car. We reached the seaside at noon. We spent many hours on the beach. We enjoyed making castles và channels in the sand. People said we ought khổng lồ spend at least a few weeks at the seaside. If we could stay longer, so much the better.

How long did the writer and his friend spend at the seaside?

A. Week B. A few weeks C. A month D. A few months

2. Who went khổng lồ the seaside the first time?

A. The writer B. The writer & his friend.

C. The writer/s family D. The writer/s friend.

3. What was the weather lượt thích on the day they started their journey lớn the seaside?

A. It was bad B. It was rainy C. It was snowy D. It was nice.

4. How did they travel khổng lồ the seaside?

A. By car B. By train C. By bus D. By air

5. When did they reach the seaside?

A. At 8 o/clock B. At 12 o/clock C. At 4 p.m D. At 9 p.m

II. Read the passage và answer the following questions. (1.0p)

Alexander Fleming was born in 1881 in Scotland. He went to a small school in a village, và when he left school he didn’t go to university. He worked for five years in an office. But his brother, Tom, was a doctor & helped Fleming khổng lồ go khổng lồ university và study medicine. So he went to lớn London University & in 1906 he became a doctor. In 1915, Fleming married Sarah McElroy, an Irish woman. They had one son. During the First World War, many soldiers died in hospital because they didn’t have the right medicines. So after the war, Fleming tried khổng lồ find a drug that could help them. He worked for many years & in 1928 he discovered a new drug and he called it “penicillin”. He later worked with an Australian và a German scientist khổng lồ develop a drug that doctors could use. In 1945, they won the Nobel Prize in medicine for their work on penicillin.

1. Where was Alexander Fleming born? ………………………………………………………………

2. Did he work in an office before he went to university? ……….………………………….………..

3. What did he study at university? ………………………………………………………….………

4. When did he win the Nobel Prize in medicine? …………………………………………….………

D: WRITING (2.0p)

I. Complete the second sentences without changing the meaning of the first sentences. (1.0p)

1. He has never been late for work.

- Never……………………………………………………………………………………

2. The man is my new boss. He is talking to lớn the lady over there.

- The man …………………………………………………………………………………

3. “Does Mr. Pike live here?” the postman asked the boy.

Xem thêm: Ttt Là Gì Trên Facebook Là Gì? Viết Tắt Của Từ Gì? Tt Trên Facebook, Trên Mạng Là Gì

- The postman asked the boy ……………………………………….…………………….

4. They will build a new school next month.

- A new school……………………………………………………..……………………..

5. Finding an apartment in a big thành phố is not easy.

- It is …...............................................................................................................................

II. Write complete sentences. (1.0p)

1.we/not/ see/ each other/ for/ 5 years.

……………………………………………………………………………………………

2. Mr Bill/ used/ go/swimming/ when/ he/ young.

……………………………………………………………………………………….……

3. She/ be/ best/ student/ class.

 …………………………………………………………………………………………

4. How long/ it/ take/ you/ go/ school/ everyday?

 …………………………………………………………………………………………

Bộ đề thi test tiếng Anh lớp 10 năm 2021 số 2

Nội dung đề thi còn tiếp, mời chúng ta xem full nghỉ ngơi file download về miễn phí

Để xem cục bộ nội dung câu trả lời và đề thi test lên lớp 10 môn Anh số 3 đến số 15, mời chúng ta click mua ngay ở đường truyền dưới đây.

Đáp án cỗ đề thi test Tiếng Anh vào lớp 10 2021 - Đề số 1

A. Phonetics

I.

1-A 2-B 3-D

II.

1-D 2-C

B. Vocabulary và grammar

I.

1-A 2-D 3-D 4-C 5-D

6-C 7-C 8-C 9-B 10-B

II.

1. Were 2. Would go 3. Visted 4. Were having 5. Wrote

6. Haven't 7. Stay 8. Teaching 9. To bởi 10. Is being built

III.

1. Carelessly 2. Pollution 3.celebrations 4. Informative 5. Traditionally

C. Reading

I.

1-C 2-D 3-D 4-A 5-B

II.

1. (He was born) in Scotland

2. Yes, (he did)

3. He studied medicine

4. (He won the Nobel Prize in medicine) in 1945.

D. Writing

I.

1. Never has he been late for work

2. The man who is talking khổng lồ the lady over there is my new boss.

3. The postman asked the boy if Mr.Pike lived there

4. A new school will be built next month.

5. It is not easy to find an apartment in a big city

II.

1. We haven't seen each other for 5 years

2. Mr. Bill used lớn go swimming when he was young

3. She is the best student in her class

4. How long does it take you to lớn go to school every day?

Nội dung câu trả lời đề thi còn tiếp, mời các bạn xem full ngơi nghỉ file mua về miễn phí

Để xem cục bộ nội dung câu trả lời và đề thi thử lên lớp 10 môn Anh số 2 đến số 15, mời các bạn click thiết lập ngay ở đường dẫn dưới đây.

Link cài miễn mức giá trọn cỗ 15 đề thi thử tuyển sinh vào lớp 10 môn Anh năm 2021

Tham khảo thêm các đề thi demo vào lớp 10 môn Anh khác được nhiều người quan tâm:

Trên đấy là Full 15 cỗ đề thi thử vào 10 môn tiếng Anh năm 2021 được công ty chúng tôi tuyển chọn và ra mắt đến quý thầy cô và các em học sinh tham khảo và tải về sử dụng đáp ứng nhu cầu ôn luyện chuẩn bị cho kỳ thi tuyển sinh lớp 10 năm học tập 2021-2022 sắp tới tới giỏi nhất.

Ngoài ra chúng ta có thể bài viết liên quan các cỗ đề thi thử môn Anh vào lớp 10 khác hay những môn không giống được cập nhật liên tục trên chăm trang của chúng tôi.